Fotbal: Marco Reus (Dortmund), votat cel mai bun jucător al sezonului în Germania

Marco Reus, căpitanul vicecampioanei Borussia Dortmund, a fost votat cel mai bun fotbalist al sezonului în Bundesliga, a indicat marţi Sindicatul german al jucătorilor profesionişti (VDV), citat de presa internaţională.

Marco Reus, un internaţional german în vârstă de 30 de ani, atacant sau mijlocaş ofensiv, a obţinut 31,4% din voturi. Autor a 17 goluri în actualul sezon, el a mai obţinut această distincţie în 2012 şi 2014. Reus a fost urmat de atacantul sârb al lui Eintracht Frankfurt, Luka Jovic, cu 20,9% din voturi, şi de marea speranţă a lui Bayer Leverkusen, Kai Havertz (12,4%).

Real Madrid a anunţat marţi că l-a transferat pe Luka Jovic, iar mutarea va fi oficializată după ce atacantul va trece cu bine vizita medicală. Cel mai bun antrenor, cu 41,8 % din voturi, este austriacul Adi Huetter, care a dus-o pe Eintracht Frankfurt în semifinalele Europa League şi pe locul 7 în campionat. Huetter a fost urmat de Florian Kohfeldt, tehnicianul lui Werder Bremen, cu 15%, şi de Friedhelm Funkel (Fortuna Dusseldorf), cu 9,8%.

Cel mai bun transfer a fost ales un coechipier al lui Marco Reus, englezul Jadon Sancho, venit de la Manchester City. Sancho a avut 51% din voturi. Iată cum arată echipa ideală a sezonului în Bundesliga: Peter Gulacsi (RB Leipzig) - Nico Schulz (Hoffenheim), Niklas Suele (Bayern Munchen), Makoto Hasebe (Eintracht Frankfurt), Joshua Kimmich (Bayern Munchen) - Marco Reus (Borussia Dortmund), Axel Witsel (Borussia Dortmund), Kai Havertz (Bayer Leverkusen), Jadon Sancho (Borussia Dortmund) - Luka Jovic (Eintracht Frankfurt), Robert Lewandowski (Bayern Munchen).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel