Fotbal, Lewandowski cere "trei jucători în plus" la Bayern Munchen

Golgheterul clubului german de fotbal Bayern Munchen, Robert Lewandowski, a cerut cel puţin "trei jucători în plus" conducătorilor echipei bavareze pentru noul sezon, subliniind că plecările atacanţilor Robben şi Ribery nu au fost compensate, informează AFP.

"În atac, noi am pierdut trei jucători prin Franck Ribery, Arjen Robben şi James Rodriguez. Şi, deocamdată, noi nu avem niciun jucător nou pentru aceste posturi", a spus pentru cotidianul Sport Bild starul polonez, care nu a ezitat să se exprime şi cu alte ocazii atunci clubul nu a fost suficient de activ pe piaţa transferurilor.

Până la acest moment, Bayern s-a întărit în apărare cu campionii mondiali francezi Lucas Hernandez şi Benjamin Pavard şi l-a adus pe promiţătorul atacant Jann-Fiete Arp, de 19 ani (Hamburg SV). Clubul bavarez încearcă de mai multe săptămâni să-l atragă pe internaţionalul german al clubului Manchester City, Leroy Sane, dar deocamdată nu există o certitudine în acest sens.

"Chiar dacă Sane vine, noi avem nevoie de încă un mijlocaş care să completeze perechea Serge Gnabry-Kingsley Coman", a adăugat atacantul în vârstă de 30 de ani, care a precizat că "un mijlocaş defensiv sau ofensiv" va fi binevenit.

"Să joci un sezon cu 13 sau 14 profesionişti experimentaţi, va fi dur. Noi avem 50 sau 60 de meciuri şi nu trebuie să ne gândim doar la săptămâna viitoare, ci şi peste trei, patru, cinci sau şase luni. Iar pentru asta ne trebuie jucători. Hoeness şi Rummenigge cunosc opinia mea", a mai spus Lewandowski.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel