Fotbal: Nicio echipă nu a câştigat Liga Campionilor în noiembrie, avertizează antrenorul formaţiei PSG

Antrenorul echipei franceze de fotbal Paris Saint-Germain, Thomas Tuchel, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că nicio echipă nu a câştigat Liga Campionilor în noiembrie şi a făcut apel la jucătorii săi să îşi păstreze modestia, chiar dacă formaţia pariziană are un parcurs perfect în Champions League.

Suntem în noiembrie! Nici Real Madrid sau altă formaţie, nicio echipă nu a câştigat Liga Campionilor în noiembrie sau în decembrie. Din acest motiv trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, să rămânem modeşti şi să nu ne gândim la asta. Pentru noi, provocarea este să terminăm primii în grupă, a declarat Tuchel, citat de agenţiile internaţionale de presă.

PSG se va califica în optimile de finală ale Ligii Campionilor dacă va câştiga miercuri pe Parc des Princes cu FC Bruges, dar parizienii au ratat calificarea în sferturi în ultimele trei sezoane. Tuchel va putea conta pe mijlocaşul italian Marco Verratti, care a fost accidentat şi nu a jucat în meciul cu Dijon, care a adus campioanei a treia înfrângere în acest sezon în Ligue 1.

În Champions League, PSG a câştigat primele trei partide şi are un golaveraj impresionant, 9-0. În clasament, Paris Saint-Germain este lider, cu 9 puncte, urmată de Real Madrid, 4 puncte, FC Bruges, 2 puncte, Galatasaray, 1 punct. Tuchel a comentat şi o posibilă plecare la Bayern Munchen, care l-a demis pe antrenorul croat Niko Kovac: Nu sunt interesat, deoarece sunt antrenorul echipei Paris Saint-Germain. Am un contract (până în 2021, n. red.) şi nu mă gândesc la alt club, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel