Florin Popescu și Adrian Rădulescu, scoși datori de PDL Dâmbovița

Adrian Rădulescu, preşedintele PMP Dâmboviţa,  şi deputatul PMP, Florin Popescu, au mari datorii la PDL din campania electorală din 2012, a decclarat, miercuri, iulian Vladu, președintele democrat-liberalilor din Dâmbovița.

 Iulian Vladu  a dezvăluit  care este suma pe care cei doi o au ca datorie la PDL Dâmboviţa, susţinând doar că în cazul lui Florin Popescu aceasta depășește cu mult peste 200.000 de lei.

Despre Adrian Rădulescu, liderul PDL Dâmboviţa a afirmat că 'are datorii, că nu şi-a plătit campania electorală', relatează Agerpres.

"Nu ştiu valoarea. Datoria domnului Rădulescu este importantă pentru că trebuie să şi-o achite. În instanţă vom acţiona. Sunt facturi emise din perioada campaniei când domnul Rădulescu a candidat şi nu sunt achitate, a precizat Iulian Vladu.

Liderul PDL Dâmboviţa a adăugat că, în cazul în care cei doi nu îşi vor plăti datoriile, după alegerile europarlamentare vor fi acţionaţi în instanţă.

La alegerile locale din 2012,  Florin Popescu a candidat din partea PDL  un mandat la şefia Consiliului Judeţean Dâmboviţa, alegeri câștigate de Adrian Țuțuianu. La alegerile parlamentare a candidat pentru un post de deputat în Colegiul Târgovişte şi a obţinut mandatul de parlamentar în urma redistribuirii.

Adrian Rădulescu a candidat în 2012 din partea PDL pentru funcţia de senator în Colegiul Târgovişte-Moreni împotriva lui Sorin Roșca Stănescu, dar nu a obţinut mandatul de parlamentar. Ulterior, Adrian Rădulescu a devenit consilier al președintelui Traian Băsescu, iar după apariția Mișcării Populare a trecut la acest partid. 

Citește și: Lovitură pentru Florin Popescu. Pe ce i-a fost pus sechestru

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel