Cîțu acuză existența unui BUGET PARALEL: Metoda AL CAPONE. Voi sesiza organele competente

Ministru de Finanțe, Florin Cîțu, a susținut joi o conferință de presă în care a oferit mai multe informații despre activitatea ministerului.

Florin Cîțu a susținut prima sa conferință de presă în calitate de ministru al Finanțelor:

- Am avut o săptămână în care am stat și am analizat care este situația datelor reale. Am avut discuții și cu partenerii noștri internaționali. Ca  primă concluzie, cam tot ce am găsit aici a depășit chiar și cele mai pesimiste așteptări.

- Mai mult. Am aflat că situația reală nu era cunoscută și nu era anticipată nici de partenerii noștri internaționali. Informațiile care circulau nu erau cele reale. Concluzia este că România, în ultimii 3 ani, economia a avut după două bugete. Vă spun foarte responsabil: unul prezentat în Parlament și care nu a fost asumat nici de Guvern nici de ministru, și a existat un al doilea buget, care avea de fapt toate informațiile reale, folosit pentru finanțarea baronilor locali. 

- Este exact metoda folosită de Al Capone de a avea două registre: unul pentru Fisc și unul pentru el. Așa este situația aici și astăzi

- Apar două întrebări aici: Ce facem cu acest jaf? Cei nevinovați trebuie să plătească sau plătesc doar cei care au beneficiat la acest jaf din bani publici?

 - Eu voi sesiza organele competente, a spus Florin Cîțu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel