FLASHMOB pe peluza din faţa TNB, pentru soluţionarea reală a problemei câinilor de pe stradă

caine-maidanez
caine-maidanez

Iubitorii de animale din Bucureşti şi cei care nu cred în uciderea câinilor ca soluţie a rezolvării problemei câinilor comunitari îi invită pe cei cu aceleaşi opinii să participe la un FLASHMOB, sâmbătă, începând cu ora 15.00, pe peluza din faţa Teatrului Naţional Bucureşti.

Cei care vor să participe sunt aşteptaţi sâmbătă, 29 octombrie., cu câteva minute înainte de ora 15, la Teatrul Naţional din Bucureşti. La ora 15 fix se va auzi semnalul (un fluierat) şi toţi participanţii se vor intinde la pământ, acoperindu-şi capetele cu mâinile (gest simbolic al morţii, suferinţei). Dupa câteva minute, la acelaşi semnal, participanţii se vor ridica şi vor porni în grupuri mici către Piaţa Romană (aşa cum s–a făcut la flashmob-ul împotriva masacrului de la Botoşani: deplasare în grupuri mici dar păstrând structura de grup mare). Acţiunea se încheie in Piaţa Romană.

În campania de omorâre în masă a câinilor fără stăpân desfăşurată în Bucureşti între 2001 – 2008 s-au ucis 145 000 câini, cheltuindu-se milioane de euro din bani publici, în mod inutil! În continuare în Bucureşti sunt câini pe stradă!

La Oradea, unde a fost susţinută o campanie de sterilizare în masă, s-au oţinut rezultate reale şi durabile: numărul câinilor de pe stradă s-a redus de la 4 000, la 400!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel