Fiul fostului prefect de Argeș și-a bătut iubita și a vrut să-i dea foc

tamaga
tamaga

Traian Tamaga, fiul fostului prefect de Argeș,  şi-a bătut fosta iubita, a stropit-o cu benzină şi a vrut să-i dea foc într-un apartament din București, potrivit ph-online.ro. Bărbatul ar fi recurs la acest gest chiar de ziua tinerei. Tânărul este cunoscut pentru afacerile controversate pe care le are în Argeș.

 Traian Tamaga, în vârstă de 37 de ani, ocupă de aproape doi ani funcţia de secretar executiv al PDL Argeş. Traian Tamaga urma să se căsătoarească în luna august cu fiica unui infleunt om de afaceri din judeţul Argeş, dar ceremonia a fost anulată, după ce tinerii s-au certat, a relatat România TV. Vinerea trecută însă, politicianul i-a făcut femeii un cadou pe care cu greu îl va uita.

 Aflată în Bucureşti şi pregătindu-se de o ieşire cu fetele, tânăra s-a trezit cu bărbatul la uşă. Nu cu un buchet de flori, ci cu pumnii strânşi şi cu un chef teribil de scandal. După ce i-a aplicat o bătaie soră cu moartea, Traian Tamaga a stropit-o cu benzină şi a ameninţat-o că îi dă foc, că o arde de vie, că o omoară.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel