FITS: Programul complet al Festivalului, disponibil de miercuri. Constantin Chiriac: S-au vândut trei sferturi din bilete

Inquam Photos / Ovidiu Dumitru Matiu
Inquam Photos / Ovidiu Dumitru Matiu

Preşedintele Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu (FITS), actorul Constantin Chiriac, a transmis miercuri că s-au vândut trei sferturi din bilete.

De asemenea, programul festivalului este disponibil pe site-ul oficial www.sibfest.ro, conform unui comunicat de presă.

'Constantin Chiriac a anunţat că trei sferturi din biletele puse în vânzare pentru această ediţie sunt deja epuizate şi că peste jumătate din evenimentele incluse în programul din acest an sunt oferite publicului cu acces gratuit, astfel încât întreaga comunitate să poată fi #ParteDinMiracol', potrivit sursei citate.

Până în acest moment, FITS are 809 evenimente incluse în program şi aşteaptă aproximativ 5.000 de participanţi din 75 de ţări. Aplicaţia FITS este cu toate informaţiile la zi, permite personalizarea programului şi multe alte facilităţi. Este disponibilă pentru descărcare atât în Google Play, pentru Android, cât şi în AppStore, pentru iOS. FITS va avea loc în perioada 23 iunie - 2 iulie, când tot centrul municipiului Sibiu va fi transformat într-o imensă scenă. 

Citește și - Bursă de spectacole, în Sibiu. Ultimele zile de înscriere la cel mai important eveniment asociat FITS

Între 26-29 iunie, are loc ediția din 2023 a Bursei de spectacole din Sibiu. Eveniment asociat FITS, cu o tradiție de peste un sfert de secol, bursa este cadrul cel mai potrivit de întâlnire a cererii și ofertei în domeniul artei spectacolelor, dar și pentru aflarea celor mai recente tendințe în domeniu. Înscrierile la ediția din acest an se încheie sâmbăta, 10 iunie.

'Bursa de Spectacole de la Sibiu este un eveniment esențial pentru arhitectura FITS și pentru tot ce înseamnă artele spectacolului în ziua de astăzi. Este o oportunitate unică și de neratat pentru oricine activează în acest domeniu: manageri culturali, organizatori și comunicatori de evenimente, agenții de impresariat artistic, ONG-uri, instituții de stat, companii independente – nimeni n-ar trebui să lipsească dacă nu vrea să rateze întâlniri și colaborări decisive pentru viitorul în această industrie. Reușim, an de an, să aducem nume uriașe pentru ateliere și întâlniri, cu eforturi pe măsură pentru a păstra un preț mai mult decât accesibil: ca manager cultural cunosc foarte bine tot ce înseamnă costuri și bugete, însă cred cu tărie că networking­-ul este extrem de important. Abia aștept aceste întâlniri care sunt, în egală măsură, inspiraționale dar și extrem de la obiect, pentru că dau naștere la proiecte și colaborări foarte concrete', a spus Constantin Chiriac, Președinte FITS și Director General TNRS. Vezi continuarea aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel