EXCLUSIV  Firme blocate de Negulescu. Ministrul Oprea, despre efectele nebănuite ale luptei împotriva corupției

Descriere foto:

Minstrul Radu Oprea a dezvăluit într-un interviu pentru DCNews efectele nebănuite ale corupției, dar mai ales ale luptei ”împotriva” corupției prin ”fabricarea” de dosare.

”Lupta aceasta împotriva corupției, pe care PSD o susține, a născut, cel puțin în mediul de afaceri, victime. Și nu sunt puține. Foarte mulți antreprenori ne-au spus felul în care au fost afectați. De asemenea, în discuțiile pe  care le-am avut cu consilierii economici le-am spus că ceea ce fac în mod transparent, în mod instituțional este foarte corect și lucrurile așa trebuie făcute”, a zis ministrul Oprea.

Totuși, sunt legi care creează confuzie, iar ministrul Oprea a ținut să precizeze:

De aceea și încercăm să reglementăm anumite lucruri, prin regulamente, prin proceduri, astfel încât lucrurile să fie corecte și să stârnească încrederea consilierului economic că lucrurile pe care le face sunt foarte bune.

Tot interviul pe această temă în videoclipul de mai jos:

VIDEO

 

Un exemplu de victime din mediul de afaceri ne-a fost oferit de Radu Oprea:

La un moment dat, a  fost un dosar creat de, celebrul de acum, procuror Negulescu ”Portocală” în care au fost implicate foarte multe firme. Ce s-a întâmplat în Prahova în acea perioadă?...

Despre ce dosar este vorba și ce s-a întâmplat cu oamenii de afaceri printr-un ”efect de multiplicare la nivel național”, aflați din interviul de aici:

VIDEO

 

 Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26