FIFA 14, cea mai realistă variantă realizată vreodată? FOTO și VIDEO

Următoarea variantă a celui mai jucat simulator sportiv din lume va fi lansată în câteva luni. Producătorul EA Sports anunță o inovație ce ar putea face din FIFA 14 cea mai realistă și cea mai reușită variantă a jocului apărută vreodată.

Inovația anunțată de inginerii EA Sports este îmbunătăţirea sistemului de aplicare a efectului asupra baloanelor şutate sau centrate ("Real Ball Physics"). Utilizatorii vor avea astfel posibilitatea de a "strecura" mingea prin locuri mai puţin accesibile. De altfel, modul de joc "Skill Games" va fi adaptat acestor modificări, o nouă serie de mini-games urmând a fi adăugată pentru a familiariza jucătorul cu aceste noutăţi, scrie site-ul go4games.ro.

Îmbunătățiri pe faza defensivă

FIFA 14 va oferi și o gamă de noutăţi și adăugiri formulei de joc, cele mai importante dintre acestea fiind îmbunătăţirea sistemului de dribling-uri, prin intermediul "First Touch Control". Sistemul de deposedări va suferi un upgrade important, prin adăugarea intervenţiilor de tip "Second Chance", ce va permite realizarea de intrări la minge adiţionale, în cazul în care prima astfel de intervenţie nu se încheie cu succes.

Va fi introdus şi un nou sistem de protejare a balonului, jucătorii urmând să aibă posibilitatea de a proteja mingea indiferent de viteza de deplasare a acestora. Bineînţeles, în funcţie de caracteristicile fotbalistului controlat şi viteza acestuia, mingea poate fi mai uşor sau mai dificil de controlat în aceste situaţii. Producătorii aseamănă acest nou sistem, denumit "Protect The Ball", cu un joc de curse, în care fotbaliştii pot "accelera" şi "frâna", viteza mai mică oferind un control sporit asupra balonului.

Peste 15.000 de jucători licențiați, la dispoziția managerilor

Nici modul de joc "Carieră" nu va fi trecut cu vederea: acesta ve beneficia de o reţea globală de scouting (Global Scouting Network ), care va permite jucătorilor să se transforme în căutători de talente. Ei îşi vor putea crea relaţii noi în lumea impresarilor, vor avea acces la statisticile tuturor fotbaliştilor din baza de date a jocului şi vor putea transfera oricare dintre cei peste 15.000 de jucători licenţiaţi din FIFA 14.

Toate informaţiile dezvăluite până acum se referă la versiunile pentru PC, Xbox 360 şi PlayStation 3 a jocului FIFA 14. Nu au fost făcute încă anunţuri despre o eventuală ediţie next-gen a jocului (pentru PlayStation 4 şi noul Xbox). FIFA 14 este aşteptat în cursul acestui an.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel