Urmărește emisiunea live


FC U Craiova 1948, virtual promovată în Liga I. Echipa lui Adrian Mititelu Jr. va da piept cu CSU Craiova

FC U Craiova 1948, virtual promovată în Liga I. Echipa lui Adrian Mititelu Jr. va da piept cu CSU Craiova
FC U Craiova 1948, virtual promovată în Liga I. Echipa lui Adrian Mititelu Jr. va da piept cu CSU Craiova

FC U Craiova 1948 şi-a asigurat promovarea în Liga I de fotbal, după ce a terminat la egalitate, 0-0, cu AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, joi, în etapa a 8-a a fazei play-off a Ligii a II-a.

FC U Craiova 1948 a fost reînfiinţată în 2017 de Adrian Mititelu şi a început din liga a patra, promovând anul următor în Liga a III-a, în 2019 în Liga a II-a, iar acum în eşalonul de elită. În sezonul următor, Craiova va avea două echipe în Liga I, pe CS Universitatea Craiova şi pe FC U Craiova 1948.

Ultima oară când Craiova a avut două echipe în primul eşalon a fost 2000, când Extensiv Craiova retrograda în liga secundă (Universitatea termina pe locul 13). Miercuri, CS Mioveni a terminat la egalitate cu Dunărea Călăraşi, 1-1, în primul meci al etapei.

FC U Craiova 1948 are acum şase puncte avans faţă de ocupanta locului al treilea, CS Mioveni, cu două etape rămase de jucat, dar şi avantajul meciurilor directe.

Joi are loc şi celălalt meci al rundei, FC Rapid - ASU Politehnica Timişoara (CNAF Buftea iarbă - Buftea, 20:30). Clasament: 1. FC U Craiova 1948 50 puncte 2. FC Rapid 46 puncte 3. CS Mioveni 44 puncte 4. Dunărea Călăraşi 43 puncte 5. ASU Poli Timişoara 39 puncte 6. FK Csikszereda 38 puncte.

Amintim faptul că Adrian Mititelu Jr. (24 de ani), patronul F.C. U Craiova 1948, a petrecut acjum două săptămâni, în stațiunea Mamaia de la malul Mării Negre, după ce echipa sa a câștigat atunci cu C.S. Mioveni (4-2) și era tot mai aproape de mult dorita promovare în Liga 1, unde să se lupte cu CSU Craiova.

Adrian Mititelu Jr. a comandat cea mai scumpă șampanie, care i-a fost adusă de chelneri pe imnul Champions League (Ligii Campionilor), deoarece Mititelu Jr. afirmă că acum echipa sa, FCU Craiova, poate să se lupte cu cele mai bune formații din Europa. Aceesta speră la astfel de meciuri din competițiile europene. Imaginele au fost filmate de unul dintre prietenii în compania cărora se afla în clubul din nordul stațiunii.

F.C. U Craiova 1948 a avut un parcursul bun în play-off-ul de promovare, fapt pentru care a și promovat matematic în Liga 1. Cealaltă echipă din Craiova,CSU, s-a calificat, miercuri seară, în finala Cupei României, după ce a remizat cu echipa Viitorul Pandurii Târgu Jiu, scor 2-2, în deplasare, în manşa secundă a semifinalelor. Craiova a câştigat meciul tur, scor 3-0.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel