FC Barcelona: Antrenorul Koeman confirmă că echipa nu poate fără Lionel Messi, după 1-2 cu Celta Vigo

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Antrenorul Ronald Koeman a făcut declarații după ce echipa sa a pierdut toate speranțele la titlu.

Conform Marca, managerul olandez al FC Barcelonei s-a plâns de lipsa de noroc a formației sale, după ce catalanii au fost învinși pe teren propriu de Celta Vigo, scor 1-2, duminică seara. După ce toate șansele la un titlu LaLiga s-au dus, Koeman a spus că meciul a fost oglinda sezonului pe care l-au avut jucătorii săi.

Prima repriză este oglinda sezonului prost

„Dacă vorbim despre prima repriză, este în oglindă ceea ce ni s-a mai întâmplat în alte meciuri. Am jucat bine și am avut ocazii, iar ei au avut un singur atac și ne-am dus la vestiare la scorul 1-1, este foarte greu din punct de vedere psihologic”, a comentat antrenorul Ronald Koeman, în conferința de după partidă.

„A doua repriză nu a fost prea bună. În final, a fost 2-1 pentru ei și acest lucru se întâmplă mereu în momente în care nu ai noroc”, a adăugat Koeman. Olandezul nu a comentat ce înseamnă acest rezultat pentru viitorul său la echipă. „Nu voi răspunde pentru că am spus deja ieri ce cred și nu vreau să mă repet”.

Lionel Messi este primordial pentru Barcelona

Ronald Koeman a mai spus că își dorește ca Lionel Messi să rămână pe Camp Nou la vară, mai ales fiindcă este letal în fața porții. „Sperăm, fiindcă încă este cel mai bun jucător din lume și a demonstrat astăzi că este imposibil să jucăm fără el”, a mai explicat Koeman. „A înscris 30 de goluri prin care a oferit echipei multe puncte. De el depinde. Dar eu și clubul ne-am dori să continue la noi fiindcă, dacă rămânem fără el, cine știe cine mai marchează atâtea goluri”.

În prezent, Atletico Madrid are o mână pe trofeul de campioană a Spaniei, în premieră din 2014 încoace. Victoria cu Osasuna de duminică seara a venit greu, datorită golului marcat de Luis Suarez, fost jucător al Barcelonei, spre finalul partidei. Real Madrid se află la două puncte în spatele echipei lui Diego Simeone și depinde de un rezultat de egalitate sau o înfrângere a lui Atletico pentru a pune mâna pe al doilea trofeu LaLiga consecutiv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel