Farul, eliminată de Sheriff Tiraspol din Liga Campionilor. Concluzie dură după meci. "Ne facem de râs"

Facebook Farul Constanta
Facebook Farul Constanta

Daniel Stanciu, oficial al lui FC Argeş, spune că Farul nu a jucat nimic contra celor de la Sheriff Tiraspol şi că ar fi momentul să acceptăm că fotbalul românesc este la un nivel foarte scăzut. 

”Farul nu s-a ridicat la nivel. Sheriff, ca experiență, e net superioară. În ultimii ani, Sheriff a fost o prezență constantă în cupele europene. Acum, Sheriff a schimbat aproape tot lotul, a adus 18 jucători, e în perioada de pregătire, a avut vreo trei meciuri amicale cu echipe din Moldova.

Calitatea jucătorilor... Asta ar trebui să ne dea de gândit tuturor. Cum naiba reușește Sheriff să aducă astfel de jucători?

Noi găsim doar amatori din liga a patra, liga a cincea, liga a șasea și îi facem Messi și Maradona. E jenant. Să ne aducem aminte că anul trecut ne-a eliminat campioana Armeniei. Anul ăsta, Moldova. Acum doi ani, în Conference League, ne elimina o echipă din Albania. Acum trei ani, Tractorul sau nu știu cine din Tbilisi.

Unde ne îndreptăm, oameni buni? Am văzut astăzi jucători care nu sunt capabili să facă diferența.

Acum doi, Sheriff s-a dus în grupe cu buget de 8 milioane de euro. Vedeți unde a fost Sheriff în ultimii ani.

Noi cerem milioane pe niște jucători, îi promovăm peste tot... Suntem foarte zmei, dar când ieșim puțin peste hotare ne cam facem de râs, ne facem de râs rău.

Noi trebuie să acceptăm că suntem foarte jos. E momentul unor critici constructive, trebuie să identificăm problemele și să venim cu soluții”, a declarat Daniel Stanciu, la Digi Sport Special.

Gică Hagi, enervat la culme de elevii săi 

"E legat de jocul colectiv. A fost indisciplină! Trebuia să ne respectăm principiile. N-ai cum să nu faci nici măcar 3 pase în prima repriză. E inadmisibil! Nu pot să-mi explic, n-am cuvinte! Le-am spus-o și lor în vestiar. Defensiv s-a muncit cât de cât, dar am fost foarte largi. E incredibil! Atacanți într-o zonă, fundașii în partea cealalaltă. Aveau spații prea mari și am plătit până la urmă.

Asta le-am spus și jucătorilor: cea mai slabă versiune a noastră! De mâine trebuie să încercăm să vedem. Noi avem o mare lipsă în Europa, asta e clar. Sheriff este mult mai experimentată, iar asta se știa de când am căzut cu ei. Dacă țineți minte, nici anul trecut, la noi în campionat, nu ne exprimam foarte bine în deplasare. Probabil e o lipsă de personalitate.

Sheriff ne-a dat o lecție de fotbal. Acum trebuie să ne odihnim și să căutăm soluții. Trebuie să schimbăm ceva, să facem lucrurile să fie mult mai bine. Atât cât putem. Poate astea sunt limitele noastre. Eu cred că am avut lipsă de personalitate, atât individuală, cât și colectivă. Cred că asta ne-a dus la acest rezultat. Le-am zis înainte de meci să lase emoțiile în vestiar. Nu poți în fotbal să te depășească emoții.", a spus Gică Hagi, la conferința de presă de la Tiraspol.

Sheriff Tiraspol a trecut de Farul Constanţa cu 3-0 în returul primului tur preliminar al Ligii Campionilor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel