Evaluarea miniștrilor. Premierul Nicolae Ciucă: Le mulţumesc pentru ceea ce fac

Nicolae Ciucă / Foto: gov.ro
Nicolae Ciucă / Foto: gov.ro

Premierul Nicolae Ciucă a spus, marți, 22 martie, nu a făcut o evaluare a miniștrilor din cabinetul său „care să poate să fie făcută public”.

„Până în acest moment, nu pot decât să le mulţumesc pentru ceea ce fac, cum îşi fac datoria, să îi mulţumesc domnului Bode, personal, pentru modul în care îşi desfăşoară activitatea, şi să le mulţumesc tuturor cetăţenilor pentru modul în care înţeleg să coopereze cu personalul ministerului”, a declarat premierul Nicolae Ciucă, marți după-amiază, la Parlament.

„Până în acest moment, nu am făcut o evaluare care să poate să fie făcută public, iar atunci când voi face o evaluare, o voi face împreună cu fiecare ministru în parte”, a mai spus şeful Executivului.

Președintele PNL, Florin Cîțu, a transmis că este îngrijorat activitatea Executivului pentru că prețurile cresc, dobânzile sunt majorate, economia a încetinit, iar rata șomajului a început din nou să crească. „Astăzi, acum, când vorbim, suntem în procedură de evaluare. Nu spun că sunt nemulțumit, dar sunt îngrijorat de prețurile care cresc, sunt îngrijorat de dobânzile care cresc, sunt îngrijorat că economia a încetinit, sunt îngrijorat că avem o rată a șomajului care începe iarăși să crească, sunt îngrijorat că dacă nu avem o economie performantă, nu poți nici să ai grijă de refugiați, nu poți să ai revenire a economiei în viitor. Deci nu spun că sunt mulțumit ca să nu se mai interpreteze, dar sunt îngrijorat ca președinte al Partidului Național Liberal”, a spus Florin Cîțu.

„Nimeni nu a vorbit de remaniere. Eu vorbesc despre evaluare, iar cei care trebuie să facă mai bine vor face mai bine”, precizase Florin Cîțu, președintele PNL.

Citește și / Premierul Nicolae Ciucă: România este o țară sigură! Are toate garanțiile de siguranță și securitate

„România este o țară sigură”, a transmis premierul Nicolae Ciucă, în contextul războiului din Ucraina.

„Există această tendință ca oamenii să creadă că se pot confrunta cu o anumită stare de nesiguranță. România este o țară sigură și România trebuie să continue să-și dezvolte toate elementele de potențial, astfel încât turismul să joace acea pondere în interiorul Produsului Intern Brut. (...) România este țară membră a Uniunii Europene, România este țară membră a NATO, România are toate garanțiile de siguranță și securitate, astfel încât să poată să desfășoare o activitate de turism care să fie în beneficiul tuturor”, a spus, marți, premierul Nicolae Ciucă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel