Urmărește emisiunea live


Europa League. Celtic Glasgow vrea REVANȘA în meciul cu CFR Cluj. Mai mulţi jucători ai scoțienilor au reluat antrenamentele

Celtic-Glasgow-fani-la-Cluj
Celtic-Glasgow-fani-la-Cluj

Mai mulţi fotbalişti ai lui Celtic, care au fost accidentaţi, au reluat antrenamentele, au anunţat Sky Sports şi The Scottish Sun înaintea meciului de joi cu CFR Cluj, din Grupa E a Europa League.

Mikey Johnston, Nir Bitton şi Leigh Griffiths se apropie de revenirea pe gazon după ce au ratat mai multe partide. Cel mai important dintre aceşti jucători este atacantul Leigh Griffiths, care nu a mai jucat din luna august, din cauza unui virus şi a unei accidentări la gambă. Sunt totuşi şanse mici ca el să fie folosit în întâlnirea de joi.

În mod cert, Celtic nu va conta joi pe Jozo Simunovic, Daniel Arzani şi Jack Hendry. Tehnicianul campioanei Scoţiei, Neil Lennon, a indicat că israelianul Hatem Elhamed, fost la Dinamo Bucureşti, ar putea evolua ca fundaş dreapta. Lennon a amintit că Elhamed poate fi utilizat şi în centrul apărării.

The Scottish Sun menţionează că polivalenţa lui Elhamed a fost foarte preţioasă pentru Lennon în condiţiile în care Simunovic va lipsi până la patru luni în urma unei operaţii la genunchi. În prima etapă a fazei grupelor Europa League, CFR a învins-o acasă pe Lazio (2-1), iar Celtic a remizat pe terenul francezilor de la Rennes (1-1). Meciul Celtic Glasgow - CFR Cluj va avea loc joi, de la 22:00, ora României, şi va fi arbitrat de o brigadă germană, avându-l la centru pe Daniel Siebert. Arbitri asistenţi vor fi Jan Seidel şi Stefan Lupp, iar Harm Osmers va fi arbitru de rezervă, potrivit Agerpres.

Celtic speră să-şi ia revanşa în faţa lui CFR, care a eliminat-o în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, după 1-1 la Cluj şi 4-3 la Glasgow.

Vezi și Liga Campionilor, CFR CLUJ - CELTIC GLASGOW. Fanii scoțieni au luat cu asalt centrul Clujului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel