Eugen Neagoe, infarct. Prunea: Acum am vorbit cu el

Eugen Neagoe. foto: @FCDinamoOfficial - FB
Eugen Neagoe. foto: @FCDinamoOfficial - FB

Florin Prunea, oficial Dinamo București, a oferit noi informații cu privire la starea antrenorului Eugen Neagoe, cel care a făcut infarct în timpul meciului de ieri Universitatea Craiova.

„Acum am vorbit cu el. Slavă Domnului, a depășit momentul critic. E sub observația atentă medicilor. Și aseară am stat până spre dimineață cu el împreună cu familia.

E un moment cum nu am crezut că pot să trăiesc vreodată. Uite că Dumnezeu l-a ajutat să vină înapoi. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care s-au luptat cu moartea, au fost niște profesioniști adevărați. Când am auzit-o de doamna medic spunând «încarcă defibrilatorul», nu am mai putut face nimic decât să mă rog.

El nu mai știe ce s-a întâmplat. Era clar că i s-a făcut rău, a cerut apa, dar după asta au început problemele și a căzut. În momentul de față el este la reanimare. Sigur, am vorbit și cu doctorii, am depășit momentul critic dar va rămâne sub observație și va face niște analize mai amănunțite", a spus Prunea la Digi Sport, potrivit GSP.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel