Emil Boc: Soluția la problemele pe care le avem nu este cea pe care am văzut-o azi în Parlament. Fac apel la raționalitate

boc
boc

Soluţia la problemele pe care le avem nu este cea pe care am văzut-o azi în Parlament, a declarat, joi, la Palatul Parlamentului, premierul Emil Boc, cu referire la incidentul din sala de plen, când un bărbat s-a aruncat de la balconul sălii.

”Eu ştiu şi înţeleg faptul că mulţi români o duc greu şi acest lucru nu reprezintă vina exclusivă a cuiva. Sunt vremuri grele pe care trebuie să le traversăm, cu toţii, cu solidaritate, raţionalitate şi echilibru. (...) Cred că numai printr-o asemenea abordare putem să trecem peste ele, a subliniat premierul.

El a spus că incidentul l-a şocat, că a fost un lucru tragic, însă a făcut un apel ca presa şi clasa politică să nu îl speculeze.

”Haideţi să nu facem dintr-un caz tragic, dintr-un gest nefericit, dintr-un eveniment care pe toţi ne-a şocat... Să încercăm să găsim calea prin care 22 de milioane de români să reuşim şi să mergem mai departe. (...) Fac un apel la clasa politică pentru a nu exacerba tensiunile politice, astfel încât tensiunile sociale să meargă într-o direcţie nedorită de nimeni în această perioadă ”, a răspuns premierul unei întrebări referitoare la o eventuală demisie a sa din funcţie.

Premierul a subliniat că în toată perioada de timp scursă de la producerea incidentului s-a interesat de starea de sănătate a persoanei care s-a aruncat de la balconul sălii de plen, având discuţii pe această temă cu ministrul sănătăţii şi cu directorul spitalului universitar.

”M-a interesat starea de sănătate şi cum evoluează situaţia. Am aflat că starea de sănătate este stabilă, viaţa nu-i este în pericol, dar se evaluează alte leziuni”, citat de Agerpres

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel