Elena Udrea face curățenie de vară în PMP

Foto: dcnews.ro
Foto: dcnews.ro

Președinta PMP, Elena Udrea, a anunțat curățenia de vară în organizațiile PMP care au obținut sub 6% la alegerile europarlamentare. 

"Am stabilit ca obiectiv prioritar creșterea organizațională a PMP. Pentru a obține acest lucru am decis că nu avem vacanță. PMP, prin conducerea lui, începând de mâine trece la analiza în teritoriu a organizațiilor care au obținut un scor mai mic de 6%. Vom avea în vedere reorganizarea filialelor cu scoruri mai mici decât am avut în calcul. Vom avea în vedere în perioada imediat următoare, de asemenea, organizarea de alegeri pentru a avea conduceri statutare, inclusiv la nivelul filialelor din teritoriu. Vom începe cu cele care au obținut un scor bun, în așa fel încât cele care sunt sub analiza conducerii centrale, cele cu un scor sub 6% să poată să aibă alegeri în partea a doua a perioadei de vară", a afirmat Elena Udrea, marți, după ședința Consiliului Executiv Național al PMP, potrivit Agerpres.

VEZI și: Primul anunț al liderului PMP, Elena Udrea: Cine este candidatul la președinție

Elena Udrea a anunțat că au fost constituite zece comisii în conformitatea cu interesele cetățenilor și pe domenii prioritare, care vor colabora cu FMP și mai multe ONG-uri.  Elena Udrea a spus că președintele Traian Băsescu a felicitat PMP pentru modul în care s-a desfășurat congresul și pentru rezultatele obținute de fiecare dintre cei care au intrat în conducere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel