Veste PROASTĂ pentru Real Madrid: Eden Hazard va RATA tot finalul anului, inclusiv El Claisco

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Belgianul s-a accidentat în partida cu Paris Saint-Germain, de pe Santiago Bernabeu.

Zinedine Zidane nu-l va putea folosi pe Eden Hazard în El Clasico, derby-ul cu FC Barcelona care va avea loc pe 18 decembrie, belgianul fiind fotografiat în cârje, conform Marca.

Imaginea a clarificat situația pentru suporterii los blancos, care l-au văzut pe internaționalul Belgiei cum s-a accidentat la gleznă în duelul cu Paris Saint-Germain, terminat 2-2, la finalul lunii trecute.

Hazard, în cârje sau pe scaun

Hazard a venit la adunarea de Crăciun a echipei cu Thibaut Courtois, care conducea mașina, și și-a dezvăluit toate problemele pe care le are cu mobilitatea. El nu a putut să vină de unul singur la întâlnire, dar nici nu reușit să stea în picioare în poza din restaurant, acest lucru sugerând că abia se poate sprijini pe glezna dreaptă.

Hazard merge zilnic la Valdebebas, baza de antrenament a Realului, pentru a se trata, dar recuperarea sa este mult mai înceată decât se așteptau madrilenii.

Zidane a refuzat să spună că Hazard este bine și că va juca contra catalanilor pe 18 decembrie, iar francezul se așteaptă să nu-l poată folosi pe belgian până în 2020.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel