EXCLUSIV  Dumitru Coarnă, prima reacție după amânarea legii salarizării. Întâlnire cu Lia Olguța Vasilescu

Dumitru Coarnă
Dumitru Coarnă

Proiectul legii salarizării unitare nu va mai fi depus astăzi în Parlament, cum anunța, duminică seară, ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu. A fost amânat cu o săptămână. 

”Nu, eu nu vreau să îl depună azi. Să mai stea o săptămână, să meargă la grupuri, publicăm şi în presă, să-şi mai dea lumea cu părerea” este declarația președintelui PSD, Liviu Dragnea. 

Dumitru Coarnă, șeful sindicaliștilor din Poliție, a declarat, într-o primă reacție, pentru DCNews: ”Eu simțeam nevoia de un spațiu pentru că avem câteva lucruri de fond de discutat pe această inițiativă legislativă și eu mâine, chiar am discutat cu doamna ministru Vasilescu, și se pare că chiar vom avea o scurtă întâlnire tehnică pe niște niște lucruri foarte bine definite în opinia noastră, pe care doamna le-a înțeles greșit sau a fost informată greșit de către alți parteneri de dialog social”. 

[citeste si]

Solicitat să spună, pe scurt, despre ce este vorba, Dumitru Coarnă a precizat că ”e vorba despre acea diferență salarială dintre Armată și Poliție. Adică 20% spunea doamna ministru majorări la Armată, 5% la Poliție. I-am explicat doamne că nu e vorba de majorare acolo, ci de o disfuncție salarială și că sunt de acord cu ea, cu condiția să se aplice și la Poliție, pentru că nu putem să amestecăm lucrurile, doamna a fost informată greșit și atunci a comunicat în consecință, adică eronat și trebuie să discutăm tehnic. A fost de acord și mâine se pare că vom avea o discuție pe această temă”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel