Dulceaţă de gogonele. Cea mai bună şi uşoară reţetă

Loredana Brumă / 26 oct 2019 / 14:54 Salveaza PDF Comentarii
dulceata-de-gogonele
dulceata-de-gogonele

Dulceaţa de gogonele este delicioasă. Vă prezentăm o reţetă uşoară, reţetă pe care o poate face orice gospodină. 

Ingrediente

 

Un kilogram de gogonele

Un kilogram de zahăr

Apă

Esenţă de vanilie

Lămâie

Citeşte şi Plăcintă dobrogeană. Reţeta simplă şi delicioasă a gospodinelor pricepute

 

Mod de preparare

 

Spălaţi gogonelele şi curăţaţi-le de seminţe. Spălaţi-le iar şi lăsaţi-le să se scurgă. 

Puneţi zahărul într-o oală, adăugaţi două căni cu apă şi lăsaţi să fiarbă. Când a început să dea în clocot, adăugaţi gogonelele, după care lămâia tăiată feliuţe şi esenţa de vanilie. Lăsaţi să fiarbă la foc potrivit până când arată ca o miere transparentă. 

Se pune în borcane după ce se răceşte. 

Citeşte şi Gogoşi cu lingura. Reţeta simplă a bunicii

 

Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28