Doi miniștri actuali ar putea continua în Guvernul Cioloș - EXCLUSIV

Doi miniștri din Guvernul Ponta și-ar putea continua mandatele și în viitorul Executiv condus de Dacian Cioloș, care va merge în Parlament pentru a primi votul aleșilor.

Prezent miercuri la DCNews Live, prim-vicepreședintele PNL Cristian Bușoi a afirmat că apreciază activitatea celor doi miniștri tehnocrați din Guvernul Ponta, Bogdan Aurescu, de la Externe, și Marius Nica, de la Fonduri Europene. El a precizat însă că decizia finală de a-i păstra sau nu pe cei doi în guvern îi va aparține premierului desemnat Dacian Cioloș.

"Dl Marius Nica, ministrul Fondurilor Europene, nu e membru PSD. A făcut minuni acolo (n.r. la Ministerul Fondurilor Europene), efectiv. Dacă dl Cioloș v-ar întreba dacă să îl mențină pe funcție, ce i-ați spune?", l-a întrebat analistul politic Bogdan Chirieac pe Cristian Bușoi.

"Eu cred că și dl Marius Nica și dl Bogdan Aurescu, cei doi singuri, dacă nu mă înșel, tehnocrați din fostul guvern, sunt persoane care și-au făcut bine treaba. Decizia de a-i păstra sau nu îi aparține primului-ministru, în niciun caz mie. Nu îmi permit să îi dau sfaturi și, în orice caz, nu prin intermediul presei", a răspuns candidatul PNL pentru Primăria Capitalei.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel