Dinamo vrea să joace pe stadionul Băncii Naţionale, dar nu poate. Vestiarele au fost... reconfigurate

Fotografie creată de Tuur Tisseghem, de la Pexels
Fotografie creată de Tuur Tisseghem, de la Pexels

Oficialii celor de la Dinamo Bucureşti ar fi vrut ca meciurile din sezonul viitor să se desfăşoare pe stadionul Cotroceni, aflat în proprietatea Băncii Naţionale a României. 

Numai că cererea a fost refuzată, pentru că vestiarele stadionului pe care juca, cândva, FC Naţional, nu mai există. Ele sunt acum... birouri. 

”Am depus cerere la Cotroceni, pentru a juca meciurile acolo. Numai că pe Cotroceni nu se poate juca deoarece vestiarele au fost transformate în birouri.

Așa ne-au transmis cei de la Banca Națională”, a spus Cornel Țălnar, pentru playsport.ro.

Unde ar putea juca Dinamo 

"Eu sper să rămânem în București, variantele le cunoașteți, sunt în București. Vrem ca suporterii să fie aproape de echipă.

Sunt anumite probleme (n.r. legate de Stadionul Cotroceni), dincolo de faptul că nu știu perspectiva BNR, departamente ale băncii au fost mutate în incinta stadionului și practic partea de vestiare nu mai există.

Prima noastră alegere ar fi Colentina, urmează să vorbim cu proprietarul să vedem dacă ni se permite accesul acolo", a explicat Răzvan Zăvăleanu, administratorul special al clubului, conform Digisport

Glumă tare despre retrogradarea lui Dinamo și amintirile lui Gușă cu tribuna oficială a câinilor roșii, plină de politicieni

În cadrul emisiunii „Deferiţi mass-media“, Val Vâlcu a făcut o glumă bună despre Dinamo.

Val Vâlcu a făcut o glumă despre retrogradarea echipei Dinamo București, iar Cozmin Gușă a venit cu detalii interesante despre cum erau meciurile câinilor roșii în urmă cu 20 de ani:

„Pe gips, că mi-am adus aminte, cu o zi înainte să ți-l scoată, scriau colegii de clasă: Rupeți-o și pe cealaltă / Hai Dinamo! Pe vremea aia era o echipă de fotbal, Dinamo, nu știu acum dacă mai e .. “, a spus Val Vâlcu.

Bogdan Chirieac, prezent în emisiune, a izbucnit în râs când a auzit gluma lui Vâlcu: „Aoleu, ce o să zică ascultătorii Gold FM?!“

Ulterior, Cozmin Gușă a intervenit:

„Ce să zică? Dinamo a luat-o pe drumul politicii românești, retrogradând într-un fel normal. Cei mai mulți lideri politici sunt suporteri ai lui Dinamo. Nu avea cum să nu se infecteze și Dinamo de la atâta suport politic și mă uitam la ei, așa, rememorându-i de-a lungul anilor, cunoscând bine cine sunt suporteri ai lui Dinamo, n-au ridicat un deget să rezolve ceva la echipa aia. Tot au plâns, ba pe la televizor, ba în privat, peste tot, despre soarta echipei Dinamo.

Vă amintiți că toți erau aproape dinamoviști în România, mai ales în Guvernul Năstase. Adrian Năstase era dinamovist, s-a declarat el atunci, și în jurul lui au înflorit toți dinamoviștii. Când avea Dinamo meci, la tribuna aia oficială, sigur, pe lângă Borcea, frații Becali și alții, plus oameni de afaceri ca Nicu Badea, era jumătate de Guvern, dirijat bineînțeles de către legendarul Dan Matei Agaton“, a spus Cozmin Gușă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel