Decizii în PSD. Alex Coita: Dacă nu vor face așa, vor merge din rău în mai rău

Alex Coita
Alex Coita

Tema anunțată în CEx al PSD este formarea unui portret al candidatului la prezidențiale, iar mai mulți lideri ai partidului s-au întâlnit la Palatul Victoria pentru discuții.

Între timp, a început întâlnirea Comitetului Executiv, unde se așteaptă confruntări între grupurile din interiorul partidului sau o pace generală, posibilități explicate de analistul Alex Coita:

”Va fi un drum lung pentru PSD, în sensul în care sunt mulți pași de urmat pentru ca partidul să se regăseacă într-un punct apropiat de cel în care se afla în 2016. Iar primul dintre aceste puncte îl constituie stabilizarea la vârful partidului și apoi găsirea unei soluții de leadership care să fie durabilă. Dacă vor ajunge la înțelegere peticită pe genunchi acum, doar pentru ca partidul să explodeze după prezidențiale, vor merge din rău în mai rău. PSD, ca partid puternic de structuri, are interesul primordial de a obține un scor bun la locale și la parlamentare, ori pentru asta trebuie gândită o foaie de parcurs care să mergă mai departe de alegerile prezidențiale”, a spus analistul politic Alex Coita, în cadrul emisiunii Previziuni, de la Antena 3.

Vezi și: CEx PSD. Dumitru Buzatu: Majoritatea colegilor s-au pronunțat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel