Dani Mocanu îl cheamă pe Vela la ÎNTÂLNIRE: A trimis pe capul meu niște AMATORI. Eu sunt numărul UNU

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Dani Mocanu a reacționat după ce, ieri, s-au făcut percheziții la locuința sa, pentru a găsi leul. 

Dani Mocanu i-a cerut ministrului Marcel Vela o întâlnire, după ce mascații i-au luat cu asalt atât locuința, cât și studioul, sub acuzațiile de violențe împotriva animalelor.

Totul a pornit după ce în ultimul videoclip al lui a apărut și un leu rănit, iar iubitorii de animale au sesizat autoritățile. Manelistului i-a fost făcut un dosar penal. 

”Eu am ales să nu mai comunic, dar acum sunt în fața voastră ca să clarific ceva. Anumite televiziuni incită oamenii din capul țării asupra mea și a familiei mele. Leul a fost un actor pentru mine în acel videoclip. Eu nu iau în râs pe nimeni, doar că domnul Vela a trimis pe capul meu niște amatori. Eu sunt numărul unu și vreau să stau de vorbă cu numărul unu din MAI. Eu nu dau nicio declarație în fața acestor procurori amatori. Doar domnul Vela sau domnul procuror general al României pot obține o declarație de la mine. Unde există dovadă concretă că eu am maltratat acel leu? Eu l-am pupat, m-am jucat cu el, era vesel, s-a pus cu lăbuțele în sus. Rănile acelea trebuie să le descopere poliția dacă există sau nu, eu vă spun că era un machiaj profesional, a fost un actor", a spus Dani Mocanu la ”Acces Direct”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel