Dan Voiculescu, scrisoare deschisă către Traian Băsescu, din închisoare: Rușine ! Ați nenorocit România...

dan voiculescu
dan voiculescu

Dan Voiculescu transmite un mesaj dur din spatele gratiilor președintelui Traian Băsescu și oamenilor săi, în care îi înștiințează că "și-au asigurat un loc în istoria neagră a României" pentru că au adus "un deceniu al rușinii". în , îi trimite o scrisoare extrem de dură președintelui Traian Băsescu. 

Redăm textul integral al scrisorii deschise transmise de Dan Voiculescu președintelui Traian Băsescu, mesaj publicat pe blogul personal al fondatorului Partidului Conservator:

"Scrisoare deschisa catre Basescu, turnator la Securitate sub numele Traian,

Spre stiinta : Monica Macovei,

Elena Udrea

Rusine ! Ati nenorocit Romania prin diletantismul vostru.

Nu va pricepeti la nimic, dar pretindeti ca le stiti pe toate : economie de piata, strategie fiscala, politici sociale, relatii internationale, strategii de dezvoltare economica etc.

V-ati asigurat un loc in istoria neagra a Romaniei, stabilind recorduri negative greu de egalat. In urma voastra ramane o pata mare de rusine in istoria acestui popor.

Ceea ce va uneste este lipsa totala de caracter, de moralitate. Basescu – turnatorul domnului R. la Securitate, Macovei – procuror comunist, Udrea – o "t" in termenii folositi de dl Baconschi.

Uniti, vreti sa luptati pentru a castiga puterea politica in Romania si aveti impresia ca oamenii mai au bunavointa sa va creada.

Numitorul vostru comun este nesimtirea ridicata la nivel de politica de stat si nerusinarea nemaiîntalnita in istoria moderna a Romaniei.

Românii îsi vor aminti multă vreme de-acum înainte de acesti 10 ani drept UN DECENIU AL RUSINII, consemnat intocmai de istorie !

Clasa politica, institutiile statului de drept, organizatiile nationale si internationale au, fata de romani, datoria sa le redea romanilor speranta ca mai exista dreptate in aceasta tara.

PS 1: Pentru servitorii regimului Basescu-Udrea-Macovei : puteti fi siguri ca se va face dreptate pana la capat. Nu are sens sa mai incercati sa va schimbati orientarea. Romania nu are nevoie de cameleoni."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel