Doru Iuga, directorul OTV şi alţi 5 bărbaţi, arestaţi într-un dosar de proxenetism

doru iuga
doru iuga

Şase din 27 de suspecţi într-un dosar de prostituţie cu bărbaţi au primit joi ordonanţe de reţinere. Vineri, 5 dintre ei, printre care şi directorul OTV, Doru Iuga, au fost arestaţi preventiv pentru 29 de zile.

[caption id="attachment_78430" align="alignleft" width="150" caption="Doru Iuga"][/caption] Un alt mandat de arestare a fost emis pe numele unui alt bărbat plecat din ţară. Acesta va fi dat în urmărire prin Interpol şi, după ce va fi găsit, va fi extrădat în România.

Avocaţii apărării pot face recurs.  Procurorii spun că zeci de tineri, inclusiv minori, au fost racolaţi de un om de afaceri german pentru a întreţine relaţii sexuale pe bani.

Surse judiciare au declarat, pentru Mediafax, că Doru Iuga, director de programe la OTV, ar fi unul dintre clienţii reţelei vizate în anchetă, el nefiind acuzat de proxenetism. Pe de altă parte, Doru Iuga a declarat  că este doar martor în acest dosar.

Potrivit aceloraşi surse, procurorii pot cere arestarea preventivă chiar şi a clienţilor reţelei, dacă se va dovedi că aceştia au întreţinut relaţii sexuale cu persoane minore şi aveau cunoştinţă de acest fapt.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel