Daea: "Aştept răspunsul CCR şi apoi..."

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat că se va apuca "de treabă în ţară" după ce va primi răspunsul de CCR.

Petre Daea, a declarat sâmbătă, la Bistriţa, referitor la cele două legi atacate de preşedintele Klaus Iohannis la Curtea Constituţională privind sprijinirea crescătorilor de suine şi păsări, că aşteaptă ca judecătorii Curţii să se pronunţe, iar apoi "să ne apucăm de treabă în ţară", pentru că altfel se creează un dezavantaj pentru ţară.

"Eu un singur lucru aştept: aştept răspunsul de la Curtea Constituţională şi să ne apucăm de treabă în ţară. Pentru că, dacă facem interpretări în fel şi chip - e adevărat, dându-ne posibilitatea legea să facem aceste lucruri -, nu aducem avantaj ţării. Dacă tot tergiversăm punerea în practică a unor proiecte, pierdem timpul. Or pierderea de timp înseamnă lipsă de producţie, lipsa de producţie înseamnă să fii tributar importului, importul este scump, într-un cuvânt ţara pierde. Ei, nu mai trebuie să piardă şi toţi să înţelegem că este necesar să ne facem datoria în compartimentul nostru, pe fişa postului pe care o avem, în aşa fel încât munca noastră comună să fie în folosul fiecăruia şi al ţării la un loc", a spus Daea.

Citeşte şi: Daea - REPLICĂ pentru Iohannis: E programul dorit de ţară!

Preşedintele Klaus Iohannis a sesizat, luni, Curtea Constituţională a României asupra Legii privind aprobarea Programului de susţinere a crescătorilor de suine pentru activitatea de reproducţie, dar şi în ceea ce priveşte Legea de aprobare a Programului de susţinere pentru activitatea de reproducţie, incubaţie şi de creştere în sectorul avicol.

[citeste si]

Petre Daea a făcut, sâmbătă, o vizită în judeţul Bistriţa-Năsăud, ocazie cu care a vizitat mai multe ferme agricole şi a participat la deschiderea oficială a manifestărilor din cadrul campaniei "Alege oaia", ce se vor desfăşura la acest sfârşit de săptămână pe pietonalul din centrul istoric al municipiului Bistriţa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel