Dacian Cioloș, răspunsuri-cheie. Ciutacu: Să lămurim o dată pentru totdeauna

Premierul Dacian Cioloș a avut o intervenție în direct la România TV unde i-a răspuns întrebărilor lui Victor Ciutacu.

Vă prezentăm dialogul Cioloș-Ciutacu:

Victor Ciutacu: Haideți să lămurim o dată pentru totdeauna: ați făcut o serie de gesturi cât se poate de politice. De exemplu, gestul de astăzi prin prezența dumneavoastră la Parlament la ceremonia organizată de președintele Senatului. Este unul dintre pașii către intrarea dumneavoastră oficială în politică?

Dacian Cioloș: Guvernul acesta va respecta Parlamentul pentru că va lucra cu Parlamentul. Acesta este Parlamentul în funcție cu care Guvernul va trebui să își treacă proiectele. Am spus că vom avea o atitudine de respect și de conlucrare față de Parlament. Invitația a venit din partea Senatului și mi s-a părut un gest de minim respect să răspundem la o astfel de invitație. Nu există nicio altă intenție ascunsă în decizia de a răspunde invitației Senatului României". 

Victor Ciutacu: Aveți planuri de carieră politică în viitorul apropiat?

Dacian Cioloș: Nu mă interesează să mă prezint la alegerile din 2016. Vreau să îmi duc la bun sfârșit mandatul care mi-a fost încredințat. Chiar m-am uitat astăzi în dicționar să văd ce scrie în dreptul cuvântului 'politică'. Politică înseamnă a participa activ la rezolvarea treburilor statului sau manieră de a guverna un stat. Eu asta fac. Dacă faptul că guvernez înseamnă că fac politică... o fac, dar nu mă interesează să fac gesturi ca să câștig voturile cetățenilor. Nu mă interesează să mă prezint la alegerile din 2016.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel