Cupa Ligii engleze - Liverpool şi Aston Villa, adversare în sferturile de finală

Echipele FC Liverpool şi Aston Villa vor fi adversare în sferturile de finală ale Cupei Ligii engleze la fotbal, meciul dintre cele două formaţii din Premier League urmând să se dispute la Birmingham, potrivit tragerii la sorţi care a avut loc joi.

Deţinătoarea trofeului, Manchester City, va avea ca adversară formaţia de liga a treia Oxford United, în timp ce Manchester United o va înfrunta pe Colchester United, grupare din al patrulea eşalon al fotbalului englez.

În ultimul sfert de finală se vor afla faţă în faţă Leicester City, echipă aflată pe podium în Premier League, şi Everton, duelul urmând să se dispute pe arena Goodison Park din Liverpool.

Meciurile din sferturile de finală ale Cupei Ligii engleze sunt programate pe 17 şi 18 decembrie, iar antrenorul lui FC Liverpool, Juergen Klopp, a ameninţat că îşi va retrage echipa din competiţie în cazul în care nu va fi găsită o dată convenabilă pentru "cormorani", care vor lua parte la Cupa Mondială a cluburilor din Qatar, începând din 18 decembrie.

"Dacă nu se va găsi o dată - una acceptabilă, nu la ora 3:00 dimineaţa în ziua de Crăciun -, nu vom juca", a spus Klopp.

Jucătorii lui Liverpool vor nevoiţi să dispute 7 meciuri pe parcursul lunii decembrie, plus acest sfert de finală din EFL Cup şi finala sau meciul pentru locul 3 de la Mondialul cluburilor.

Iată programul sferturilor de finală ale Cupei Ligii engleze de fotbal:
Oxford United (D3) - Manchester City
Manchester United - Colchester United (D4)
Aston Villa - FC Liverpool
Everton - Leicester City
AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel