Ingrediente
Un piept de pui
Sare
Piper
Făină
4 ouă
Ulei
Boia dulce sau picantă
Usturoi
Citeşte şi Prăjitură cu mere, reţeta care te va face să te lingi pe degete. Trebuie să o încerci
Mod de preparare
Feliaţi pieptul de pui, după care bateţi carnea cu un ciocănelul de lemn. Spargeţi cele patru ouă într-o farfurie, adăugaţi un praf de sare, piper şi boia. Amestecaţi bine. Pentru un gust aparte, puteţi adăuga şi puţin usturoi.
Într-o altă farfurie, puneţi câteva linguri de făină.
Treceţi carnea prin amestecul de ou, apoi prin făină, după care trebuie să o prăjiţi în ulei încins.
La final, scoateţi şniţelele pe un şerveţel.
Citeşte şi Trei alimente cu care poţi să înlocuieşti oul. Secretele gospodinelor
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News