Ingrediente
Jumătate de kilogram de făină
jumătate de kilogram de cartofi
Un cubuleţ de drojdie
Ulei
Un praf de sare
1 litru de apă
Citeşte şi Cartofi la cuptor cu usturoi. Reţeta secretă a bucătarilor
Mod de preparare
Se fierb cartofii. După ce s-au fiert, se amestecă cu făina. Adăugaţi drojdia şi un praf de sare, apoi frământaţi cu apă călduţă. Lăsaţi aluatul la dospit, după care adăugaţi puţin ulei şi frământaţi din nou.
Se pune aluatul într-o formă şi se introduce în cuptor timp de 30 de minute, la o temperatură de 180 de grade. Cuptorul trebuie să fie preîncălzit.
Citeşte şi Cum să faci cele mai delicioase şniţele de pui. Reţetă simplă
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News