CSM București, doi jucători la lotul național de rugby

Jack Cobden şi Paula Kinikinilau sunt cei doi jucători de la CSM Bucureşti pe care Lynn Howells, antrenorul echipei naţionale de rugby seniori, i-a convocat pentru meciurile pe care Stejarii le vor desfăşura în deplasare cu Japonia şi Canada cât şi pentru meciul de la Bucureşti contra Braziliei. 

Anul acesta, spre deosebire de anii trecuţi când România găzduia turneul World Rugby Nations Cup, echipa naţională de rugby va pleca într-un turneu internaţional în Japonia şi Canada. Primul meci este programat pe 10 iunie la Kumamoto în Japonia, iar pe 17 iunie la Edmonton vor întâlni Canada. Seria de trei meciuri se va încheia la Bucureşti, pe stadionul Arcul de Triumf, Stejarii având programat, în premieră, meciul contra Braziliei, pe 24 iunie. 

Pentru aceste partide, Jack Cobden, internaţionalul englez ce evoluează la CSM Bucureşti pe postul de aripa şi centrul Paula Kinikinilau se vor reuni cu ceilalţi jucători convocaţi la echipa naţională, miercuri, 31 mai, urmând să desfăşoare antrenamente pe 01 şi 02 iunie la Bucureşti, plecarea spre Japonia fiindprogramată sâmbătă, 03 iunie, 2017. 

Pentru Jack Cobden este a două convocare la echipa naţională după ce şi-a făcut debutul pentru Stejari în Rugby Europe Championship, în meciul contra Belgiei, meci în care a reuşit să înscrie două eseuri. 

Paula Kinikinilau, originar din Tonga, este deja o prezenţa constanţa la echipa naţională a României, el debutând în 2015, la Bucureşti, în meciul test contra echipei din Tonga. Paula a făcut parte din lotul Stejarilor pentru Cupa Mondială din Anglia în 2015 şi acum va efectua deplasarea alături de Stejari în Japonia şi Canada.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel