EXCLUSIV  Cruceru de la Survivor, după ce a avut Covid: ”La întrebările astea grele nu am răspuns”. Cum s-au comportat medicii de la Matei Balș cu el

Dan Cruceru, prezentatorul “Survivor România”, de la Kanal D, a fost infectat cu noul coronavirus.

Într-un interviu pentru DC News, Dan Cruceru a fost întrebat ”Care a fost cel mai greu lucru în acea perioadă? Ca persoană care a trecut printr-o astfel de experiență, ce recomandări ai?”


”Incertitudinea, nesiguranța unei vindecări și a unui viitor clar asupra modului în care se manifestă organismul după vindecare. Astea au fost și încă sunt întrebări grele la care nu am răspuns. Am fost, însă, optimiști în toată perioada de îmbolnăvire. Am avut încredere în medicii de la Matei Balș, i-am simțit calzi, atenți, am avut încredere în știință. Recomandări pentru alții: să ia în serios această boală, să se protejeze, să se controleze, să respecte sfaturile specialiștilor și să rămână optimiști. Vigilenți, dar optimiști”, ne-a spus Dan Cruceru.

Dan Cruceru a avut simptome ca la carte. Și aproape toată familia lui a trecut prin această boală. Au fost internați timp de zece zile în spital. În acea perioadă, nu era implicat în vreun proiect de televiziune, iar interacțiunile sale, înainte de aflarea diagnosticului, fuseseră doar cu persoane foarte apropiate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel