Cristiano Ronaldo, comparat cu un 'marțian', după Juventus - Atletico Madrid

Juventus - Ajax
Juventus - Ajax

Presa internaţională este plină de epitete elogioase după hat-trick-ul reușit de Cristiano Ronaldo în meciul Juventus - Atletico Madrid.

'Mânia lui Dumnezeu', 'regele Ligii Campionilor', 'monstruos', 'legendar', 'marţian', scrie presa din Italia şi Spania după evoluţia lui Cristiano Ronaldo, autorul celor trei goluri care i-au permis lui Juventus să se califice în dauna lui Atletico Madrid în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, relatează France Football. Impulsionată de Ronaldo, Juventus a câştigat marţi la Torino cu 3-0, după ce Atletico învinsese în tur cu 2-0.

Presa comentează de multe ori că a fost o 'noapte de neuitat'. 'Mânia lui Dumnezeu', titrează pe prima pagină La Gazzetta dello Sport, lângă fotografia atacantului portughez. 'O performanţă nebunească. Totul a fost scris în stele, cele care strălucesc deasupra Juventus Stadium. Pentru o noapte ce va rămâne întipărită pentru totdeauna în amintirea tuturor suporterilor lui Juventus', scrie prestigiosul cotidian. Acesta continuă: 'Juventus a disputat un meci de gladiatori ca să facă să înceteze toate criticile şi a arătat că poate pretinde la victoria finală în Liga Campionilor. De acum poate avea visuri mari. Acum, Cristiano Ronaldo se poate întoarce la Madrid ca să câştige Liga Campionilor.'

În acest sezon, finala competiţiei va avea loc pe Wanda Metropolitano, stadionul lui Atletico, pe 1 iunie. La Gazzetta aminteşte că Ronaldo a sărbătorit victoria cu apropiaţii săi, la Torino, unul dintre fiii săi având mingea cu care s-a jucat partida, oferită de arbitrul Kuipers atacantului portughez.

Un Cristiano de legendă, 'un marțian'

La rândul său, Corriere Dello Sport titrează 'monstruos' pe prima pagină. 'Un Cristiano de legendă o doboară pe Atletico. Juve are un marţian', adaugă ziarul, subliniind că Jan Oblak, portarul madrilenilor, venea după cinci meciuri fără gol primit în această competiţie. Presa italiană îi elogiază şi pe Massimiliano Allegri, Emre Can, Miralem Pjanic sau Federico Bernardeschi. În Spania, Marca titrează pe prima pagină: 'Cristiano face legea'. 'Primul hat-trick pentru Juventus al unui jucător care colecţiona triplele când era la Real', notează Marca, amintind că portughezul spusese după manşa întâi: 'Vom vedea în retur'. Marca insistă asupra 'coşmarului' lui Atletico. 'Dacă performanţa din tur va rămâne în memoria spectatorilor, dezastrul de pe 12 martie va face parte din galeria ororilor cholismului (aluzie la stilul de joc al echipei lui Diego Simeone - n. r.). Un adevărat dezastru'. Ziarul estimează că Simeone a fost 'incapabil să ia deciziile care să schimbe faţa echipei', iar acest eşec 'va marca finalul sezonului', Antoine Griezmann şi colegii săi urmând 'să vadă finala la televizor'.

Cristiano 'o mănâncă pe Atletico', se exprimă AS, care titrează pe prima pagină 'Ronaldo, regele Ligii Campionilor'. Potrivit ziarului, 'Juve a înviat din morţi', iar Simeone, dimpotrivă, 's-a sinucis'. Cristiano Ronaldo continuă 'să scrie noi pagini de istorie', comentează cotidianul portughez A Bola, ce precizează că atacantul a înscris mai multe goluri decât Atletico Madrid în Liga Campionilor.

Citește și:

Liga Campionilor. JUVENTUS - ATLETICO MADRID . Rezultat final

Ianis Hagi, convocat la naționala mare de Contra

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel