Cristiano Ronaldo, aplauze la scenă deschisă pe stadionul lui Arsenal după ce i-a murit copilul

Arabii de la Al-Nassr i-au propus un contract pe trei ani lui Cristiano Ronaldo. Salariu triplu față de cel oferit de United (surse)
Arabii de la Al-Nassr i-au propus un contract pe trei ani lui Cristiano Ronaldo. Salariu triplu față de cel oferit de United (surse)

Cristiano Ronaldo a revenit în acțiune pentru Manchester United după moartea fiului său nou-născut, fiind titular în meciul cu Arsenal, sâmbătă, de la începutul meciului. El a avut parte de o primire călduroasă din partea fanilor lui Arsenal.

Atacantul portughez a fost aclamat de fanii tunarilor la ieșirea din tunel pentru încălzire, cu ocazia meciului de sâmbătă, de la prânz din Premier League, și a răspuns aplaudându-i pe suporteri. Alți suporteri au putut fi văzuți ținând un banner pe care scria "Ronaldo, îmi pare rău pentru pierderea ta", alături de o inimă.

Fanii din interiorul Emirates s-au unit apoi în aplauze în semn de omagiu în timpul celui de-al șaptelea minut al meciului. Ronaldo și partenera sa, Georgina Rodriguez, au anunțat luni, într-o declarație pe Instagram, vestea sfâșietoare a decesului nou-născutului lor. Cuplul aștepta gemeni și a spus: "Doar nașterea fetiței noastre ne dă puterea de a trăi acest moment cu ceva speranță și fericire".

E primul meci al lui Ronaldo după tragedie

Ronaldo nu a fost disponibil pentru meciul de marți pierdut cu 4-0, pe Anfield, unde fanii lui Liverpool au cântat o interpretare emoționantă a imnului lor, "You'll Never Walk Alone", și au ținut un minut de aplauze în semn de omagiu pentru el.

Înaintea meciului din nordul Londrei, Mikel Arteta, șeful lui Arsenal, i-a lăudat pe fanii lui Liverpool pentru gestul lor „excepțional", așa că va fi fost încântat să vadă că adepții echipei sale au lăsat rivalitățile deoparte, arătând sentimente similare.

"Nu cred că am voie să vorbesc despre așa ceva, pentru că dacă nu trăiești experiența nu poți fi la același nivel pentru a exprima sau a trece prin durere", a spus Arteta despre pierderea tragică a lui Ronaldo.

"Ceea ce a arătat această țară și acest campionat cu ceea ce s-a întâmplat zilele trecute pe Anfield cred că este excepțional.

"Sportul ar trebui să conducă la găsirea unei unități la nivel uman care uneori lipsește. A fost un exemplu extraordinar și un lucru de care trebuie să fim foarte mândri că participăm într-o ligă în care unele cluburi și oameni implicați în acest sport sunt capabili să arate așa ceva".

Joi, Ronaldo a împărtășit prima fotografie cu fetița sa nou-născută și cu Rodriguez alături de copiii Cristiano Junior, Eva, Mateo și Alana Martina. "Casă dulce casă. Gio și fetița noastră sunt în sfârșit împreună cu noi", a scris fostul star de la Real Madrid și Juventus.

"Vrem să le mulțumim tuturor pentru toate cuvintele și gesturile frumoase. Sprijinul vostru este foarte important și am simțit cu toții dragostea și respectul pe care îl aveți pentru familia noastră. Acum este timpul să fim recunoscători pentru viața pe care tocmai am primit-o în această lume.", scrie Mediafax

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel