Ce a văzut Crin Antonescu în discursul lui Traian Băsescu

antonescu basescu
antonescu basescu

Liberalul Crin Antonescu a explicat, la DCNEWS LIVE, ce a văzut în primul discurs al președintelui Traian Băsescu despre scandalul Bercea-Băsescu. 

Bogdan Chirieac: "Ce ați văzut în discursul acela al domnului președinte Traian Băsescu, memorabil, în care a spus că între reflexul firesc de a-mi apăra fratele și consolidarea justiției, aleg consolidarea justiției?". 

Crin Antonescu: "Am văzut ce văd de mulți ani la domnul Băsescu. Păcat că n-am văzut ceva nou, pe mine nu m-a impresionat.  (...) Nu avea de ales. În momentul în care ne spune că are de ales-  fie este așa, ceea ce-i rău- nu suntem într-un stat de drept cum ne place să ne imaginăm sau îi place domnului Băsescu să-și imagineze și domnul Băsescu încearcă din nou, din instinct, că interes electoral nu văd că ar avea, încearcă din nou să facă o telenovelă din toată această împrejurare, să impresioneze oameni cărora le scapă cu adevărat cum stau lucrurile și cum funcționează instituțiile. (...) Statul de drept tocmai asta înseamnă, că nu mai e la îndemâna celui mai puternic om în statul respectiv să dea sau să nu dea drumul, într-un caz sau altul justiției să funcționeze". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel