Corina Dumitrescu ar putea fi înlocuită de la Educație. Vezi cine i-ar putea lua locul

mihnea-costoiu1111-agerpr
mihnea-costoiu1111-agerpr

Ministruul desemnat de la Educație, Corina Dumitrescu, s-a îndepărtat tot mai mult de portofoliul pentru care a fost nominalizată de premierul desemnat, Victor Ponta. Printre posibilii înlocuitori ai Corinei Dumitrescu se numără rectorul Universității Politehnice București, Mihnea Costoiu și Remus Pricopie, rectorul SNSPA.

[caption id="attachment_181361" align="alignleft" width="249" caption="Rectorul UPB, Mihnea Costoiu, în cărți pentru portofoliul de la Educație"][/caption]

Corina Dumitrescu se îndepărtează, pe zi ce trece, tot mai mult de portofoliul de la Ministerul Educației pentru care a fost desemnată de către premierul Victor Ponta.

După neconcordanțele din CV-ul prezentat pe site-ul CSM, în care se arăta că rectorul Universității Dimitrie Cantemir ar fi studiat la presigioasa Universitated Stanford din SUA, fără a prezenta dovada studiilor în acest sens,  sâmbâtă a explodat în presă o altă acuzație la adresa Corinei Dumitrescu. Aceasta, alături de soțul ei, Cristian Dumitrescu, sunt acuzați de  un profesor de drept şi autor al mai multor cărţi juridice că l-au plagiat. Profesorul Octavian Manolache se luptă în instanţă încă din 2007 pentru a cere daune, după ce, spune el, soţii Dumitrescu au folosit informaţii din cărţile sale, pe care şi le-au atribuit.

Octavian Manolache este autor al mai multor cărţi de drept comunitar, iar în 2007 i-a dat în judecată pe soţii Dumitrescu pentru că şi-au atribuit informaţii din cărţile sale, fără a menţiona sursa.

 Profesorul cere să se constate că cea propusă să conducă Ministerul Educaţiei a încălcat legea drepturilor de autor.

Față de cele relatate, potrivit surselor De Ce News, premierul desemnat, Victor Ponta, a găsit doi înlocuitori pentru portofoliul de la Educație. Este vorba despre rectorul Universității Politehnice București, Mihnea Costoiu și rectorul SNSPA, Remus Pricopie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel