Copilul din Iași bătut de concubinul mamei că n-a stat la tuns, a murit

concubin
concubin

Un copil de  cinci ani din județul Iași bătut crunt de concubinul  mamei lui pe motiv că nu ar fi stat la tuns a murit vineri seară. Băiatul abia mai respira, după ce a fost lovit în repetate rânduri, și a fost dus de urgență cu elicopterul SMURD la Spitalul de Pediatrie "Sfânta Maria" din Iași. 

Cel care a sunat la 112 a fost chiar agresorul, care după ce şi-a vărsat nervii pe copil, s-a speriat că cel mic a leşinat.

Medicii au gasit pe corpul baiatului şi urmele unor batai mai vechi, administrate de barbat de cand se supara pe el. Ultimul motiv de... corecţie a fost ca micuţul nu a stat la tuns.

Agresorul a fost reţinut joi seară de poliţişti şi internat la Socola, unde a fost expertizat de psihiatri. Aceștia au decis că bărbatul avea discernământ în momentul în care l-a lovit pe copil. Acum, tânărul de 26 de ani se află în arest preventiv.

 Și mama copilului este cercetată de polițiști iar celălalt copil al ei, un băiat de 8 ani, i-a fost luat din grijă și dus într-un centru de plasament.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel