EXCLUSIV  Congres PSD. Bănicioiu: „Trebuie să cerem explicații!"

nicolae_banicioiu
nicolae_banicioiu

Nicolae Bănicioiu a vorbit la DC News Live despre Congresul PSD și candidatura sa pentru funcția de președinte executiv.

Nicolae Bănicioiu, parte a disidentilor din PSD alături de Ecaterina Andronescu, și-a depus candidatura pentru funcția de președinte executiv al PSD. Întrebat de către Val Vâlcu care scopul Congresului, Bănicioiu a declarat că nu este foarte convins că toți pesediștii știu de fapt de ce este organizat.

În opinia lui Bănicioiu, în cazul în care vor fi aduși la București 4000 de oameni din țară pentru Congres, acest lucru ar fi total nepotrivit, menționându-l pe Bădălău, președinte executiv al PSD și totodată, disident în partid.

Bănicioiu: „De aceea candidez eu"

 

„De aceea candidez eu. Pentru că eu nu sunt foarte convins că noi în acest moment avem foarte clar în minte de ce facem Congresul. Dacă noi facem Congesul doar pentru a schimba niște persoane, atunci e greșit. Înțeleg că cea mai importantă funcție care e schimbată în acest Congres e cea de președinte executiv. Adică domnul Bădălău. Dacă domnul Bădălău a greșit atât de mult și iremediabil față de PSD și este musai să facem un Congres pentru domnul Bădălău, eu unul, ca membru de partid, trebuie să am explicații! Cu ce a greșit domnul Bădălău și cu cine să-l schimbăm pe domnul Bădălău.  Asta e prima funcție, e cea mai importantă", a declarat Bănicioiu la DC News. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel