EXCLUSIV  CONGRES PSD. LANSARE CANDIDAT PREZIDENȚIALE. Adrian Dobre, ANUNȚ

Purtătorul de cuvânt al PSD, Adrian Dobre, a vorbit, pentru DCNews, despre lansarea candidatului PSD la alegerile prezidențiale din anul 2019. 

Adrian Dobre a afirmat că nu va fi lansat la acest Congres de sâmbătă, 10 martie, candidatul la prezidențiale, ci va fi organizat un Congres PSD în momentul oportun. Amintim că mai mulți lideri și comunicatori ai PSD au susținut necesitatea de a lansa candidatul la prezidențiale la acest Congres sau măcar de a dezbate subiectul, de a stabili profilul acestuia. Se pare că nu se ia în discuție acest subiect la Congresul PSD din 10 martie. 

Momentul lansării candidatului PSD la alegerile prezidențiale, de oportunitate politică

”Lansarea candidatului la prezidențiale e o chestiune de oportunitate politică. În momentul în care vom considera că este oportun politic să facem public această candidatură și, sigur, Congresul care-l va și lansa, pentru că-n mod evident, un candidat la alegerile prezidențiale este lansat de către Congres, în acel moment îl vom face public. Nu facem o estimare de timp. În momentul în care vom considera că este momentul să lansăm candidatura la prezidențiale, atunci vom face și Congresul Extraordinar care va lansa și această candidatură, indiferent când va fi el.”

Totodată, Adrian Dobre a precizat anterior că ”nu are legătură schimbarea Codului Penal sau al Codului de Procedură Penală cu candidatul la prezidențiale”. Următoarele alegeri prezidențiale vor avea loc în toamna anului 2019.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel