EXCLUSIV  Congres PSD. Bănicioiu: E una din principalele mele probleme. Dacă nu mă vrea, plec...

Nicolae Bănicioiu a vorbit la DC News despre Congresul PSD de sâmbătă.

„Proiectul de țară nu cred că îl poate citi cineva în două pagini la Congres și să îl votăm, nu se votează așa”. Jurnalistul Val Vâlcu a precizat că poate acum se prezintă draftul proiectului și că, probabil, se va stabili un Congres și când se va alege candidatul la prezidențiale. Nicolae Bănicioiu a continuat spunând că: „Deci propunem acum proiectul de țară, peste o lună sau trei luni facem unul să votăm proiectul, apoi facem Congres să votăm candidatul la prezidențiale, apoi mai facem un Congres că avem alegeri. Alegeri la funcția de președinte al partidului, expiră mandatul domnului Dragnea la anul. Deja am numărat vreo patru-cinci Congrese”.

„Și eu sunt de acord cu ideea de Congres, hai să facem Congres, dar să vedem de ce îl facem și pentru ce îl facem. Eu nu am nimic împotriva Congresului, dimpotrivă. Orice întâlnire cu membrii de partid este binevenită”.

”Dacă cineva nu mă vrea, plec”

Bănicioiu a mai declarat că oridinea de zi a Congresului va fi stabilită mâine. „De vineri până sâmbătă propunem și dezbatem proiectul de țară cu membrii de partid care deja sunt pe drum la București?”, s-a întrebat liderul PSD.

„Aceasta este una din principalele mele probleme legate de acest Congres. Dacă facem Congres trebuie să venim cu o chestiune serioasă față de membrii de partid. Altfel, să o dăm afară din funcția de vicepreședinte pe doamna Andronescu, pe Bănicioiu și nu mai repet toată lista, nu trebuie să facem Congres. Îmi spune mie cineva, mă ia deoparte și eu îmi dau demisia. Să nu credeți că sunt un tip absurd. (...) Eu nu vreau să supăr pe nimeni. Dacă cineva nu mă vrea eu plec. Pe mine membru de partid mă interesează să fiu. Principala mea calitate e de membru de partid nu de vicepreședinte. Aia e o onoare”, a declarat Nicolae Bănicioiu la DC News.

Interviul integral îl puteți urmări AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel