EXCLUSIV  Dezvăluiri din PSD: ACOLO a GREȘIT Grindeanu. PSD l-a PEDEPSIT

Roxana Neagu / 08 Martie 2018 / 14:57 Salveaza PDF Comentarii
Sorin Grindeanu
Sorin Grindeanu

Se fac dezvăluiri din PSD înainte de Congresul PSD de sâmbătă, 10 martie 2018. 

Relația primari - Guvern

”Noi am tot schimbat formule de conducere. Hai să vedem: feedback-ul de la primari este luat în seamă imediat de autoritățile guvernamentale? Eu înțeleg că am schimbat două guverne tocmai pentru că întrebările lor nu au avut un răspuns imediat” a afirmat Nicolae Bănicioiu. 

”Nu putem ignora Banatul”

În ceea ce-l privește pe Sorin Grindeanu, Bănicioiu a afirmat: ”dacă schimbarea a fost cauzată numai de suspiciunea de colaborare cu statul paralel, eu n-am înțeles că acesta a fost principalul motiv. Dacă asta e, membrii de partid care vin la București trebuie să primească explicații foarte clare. Și Organizația Timiș are primari, e un bazin foarte mare electoral. Noi nu putem ignora Banatul. Noi ce să le spunem, că primul reprezentant al PSD care ajunge prim-ministru a fost un fals reprezentant sau ce? Atunci, poate există argumente și poate e fundamentată acea suspiciune. Oamenii care vin din acele județe trebuie să înțeleagă clar”. ”Trebuie și dovezi credibile pentru afirmații” a întărit Bănicioiu. 

”Acolo a greșit Grindeanu”

”Eu cred că atunci când ești pe o funcție trebuie să respecți hotărârea partidului. Acolo poate a greșit Grindeanu, de asta partidul l-a pedepsit, dar nu înseamnă că, noi cei care l-am pedepsit pe Grindeanu, noi, partidul, că nu există persoane, nu trebuie să dăm explicații membrilor și simpatizanților despre ce am făcut cu un ministru PSD.” a mai spus Nicolae Bănicioiu. 

El a adăugat: ”Președintele partidului a propus și-și asumă aceste propuneri. Înțeleg că domnia sa și-a asumat eșecul propunerii, admițând că a greșit cu Grindeanu. Omenește este să faci greșeli, e minunat când le recunoști, dar nu trebuie să le repeți”.

Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28