EXCLUSIV  COD ROȘU pentru o ZODIE în săptămâna următoare. Alertă de DESPĂRȚIRI

foto pixabay. Cod Roșu de despărțire pentru Pești
foto pixabay. Cod Roșu de despărțire pentru Pești

O zodie este puternic atenționată în săptămâna care urmează. 

”Conjuncția Mercur-Marte din 19 august să o luați ca o alertă și să nu rupeți o relație. Pe un asemenea aspect, de obicei, te enervezi și de cum mănâncă persoana și-i arunci două-trei vorbe. Există risc de rupere! De spus cuvinte dureroase, tăioase, acide, sarcastice, tot ce vreți și voi o să ziceți: da` ce mare lucru am spus? Cuvintele vor răsuna mai mult decât este cazul în capul persoanei căreia vă adresați, pentru că a tot lăsat de la sine. Cu Mercur, Marte, sunt niște zile de Cod Roșu de conflict pentru voi, Peștilor, de pierdere de relații, de încetare a relațiilor, deci grijă mare! Luna Plină se petrece în casa a 12-a, ceea ce-ți atrage atenția asupra modului de viață, dar și asupra lucrurilor toxice din viața ta. Să nu încerci să evadezi din adevăr, ca să ți se pară că totul e minunat, trebuie să vezi totul cu ochi cât mai clari. S-ar putea, totuși, să ai o trezire, nu neapărat cea mai plăcută. Mare grijă la relații, e alertă de despărțiri” a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews, pentru nativii zodiei Pești și pentru cei cu ascendent în Pești. 

”Astăzi, Venus se pregătește să iasă din Fecioară. Avem, în același timp, un careu între Mercur, Nodul Nord și Nodul Sud.

Mâine, 16 august, Venus- planeta iubirii, a relațiilor, a pasiunilor- intră în Balanță, unde-i place foarte mult. Devenim mai diplomați, mai atenți la cum ne îmbrăcăm. Venus în Balanță îi va ”afecta” pe cei cu Balanță în astrogramă, pe cei care au ascendentul în Balanță, dar și pe cei care au foarte mult marcaj de semne cardinale: Berbec, Balanță, Rac și Capricorn. Toată lumea va simți nevoie de a se îmbrăca, de a avea grijă la look, de a fi mai manierat, mai diplomat, un tranzit nemaipomenit. 

În 19 august- de ziua asta mi-este teamă- avem o conjuncție între Mercur și Marte în Fecioară. O să avem tendința de a ne contrazice, critica. E adevărat că ne face foarte productivi, dar și arțăgoși, pretențioși. Pe 19 august, nu aruncați cu vorbe. Conjuncția Mercur- Marte ne face să criticăm la alții ce nu ne convine la noi. Pentru că această conjuncție se petrece în semnul Fecioarei, va fi mai prezent aspectul în viața celor cu semne mobile: Gemeni, Săgetător, Fecioară și Pești. Vezi continuarea aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel