EXCLUSIV  HOROSCOP 16 - 22 august, Lună Plină specială. Patru ZODII sub influența lui Venus, patru ZODII afectate de Mercur și Marte în Fecioară

foto pixabay/ HOROSCOP 16 - 22 august
foto pixabay/ HOROSCOP 16 - 22 august

HOROSCOP 16 - 22 august. Urmează aspecte importante în săptămâna următoare. 

Săptămâna următoare vine cu surprize pentru toate zodiile, de la influența lui Venus, de la impactul Mercur - Marte în Fecioară, până la opoziția Soare - Jupiter și Luna Plină în Vărsător, toate ne vor influența în zilele care urmează, în funcție de zodii. 

”Astăzi, Venus se pregătește să iasă din Fecioară. Avem, în același timp, un careu între Mercur, Nodul Nord și Nodul Sud.

Mâine, 16 august, Venus- planeta iubirii, a relațiilor, a pasiunilor- intră în Balanță, unde-i place foarte mult. Devenim mai diplomați, mai atenți la cum ne îmbrăcăm. Venus în Balanță îi va ”afecta” pe cei cu Balanță în astrogramă, pe cei care au ascendentul în Balanță, dar și pe cei care au foarte mult marcaj de semne cardinale: Berbec, Balanță, Rac și Capricorn. Toată lumea va simți nevoie de a se îmbrăca, de a avea grijă la look, de a fi mai manierat, mai diplomat, un tranzit nemaipomenit. 

În 19 august- de ziua asta mi-este teamă- avem o conjuncție între Mercur și Marte în Fecioară. O să avem tendința de a ne contrazice, critica. E adevărat că ne face foarte productivi, dar și arțăgoși, pretențioși. Pe 19 august, nu aruncați cu vorbe. Conjuncția Mercur- Marte ne face să criticăm la alții ce nu ne convine la noi. Pentru că această conjuncție se petrece în semnul Fecioarei, va fi mai prezent aspectul în viața celor cu semne mobile: Gemeni, Săgetător, Fecioară și Pești.

Pe 20 august, se face opoziția exactă între Soare și Jupiter. Avem Soarele, adică energia conștientă, și Jupiter, adică expansiunea, exagerarea, dar și partea de moralitate. 

Duminică, 22 august, avem a doua Lună Plină în Vărsător de anul acesta. Va fi o Lună Plină mai specială, pentru că Soarele e în apropierea lui Regulus, considerată cea mai norocoasă stea. La nivel mondial, va fi un moment foarte important, când va fi și un trigon între Marte și Uranus.” a spus astrologul DCNews, Daniela Simulescu, în cadrul emisiunii săptămânale, în care a lansat și site-ul ASTROSENS.RO

Vezi horoscopul pentru fiecare zodie în VIDEO de mai jos, pentru săptămâna care urmează: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel