Coadă de ambulanțe la spitalele COVID. Fotografiile publicate de Vlad Voiculescu

foto Facebook Ambulanta
foto Facebook Ambulanta

Vlad Voiculescu, ministru al Sănătății, a publicat pe Facebook imagini cu ambulanțe care stau la coadă la spitalele COVID-19. 

”Las aici două fotografii. Nu, nu sunt parcări de ambulanțe, ci cozi în fața unor spitale care tratează pacienți Covid-19. Prima este de acum câteva ore de la Spitalul de Boli Infecțioase din Brașov, a doua este de săptămâna trecută din parcare de la București, în fața Spitalului Sf. Pantelimon.” a scris, pe Facebook, Vlad Voiculescu, ministru al Sănătății. 

Imaginile reprezintă lupta medicilor pentru a salva viața bolnavilor de COVID.

Pentru scaunul de ministru, în schimb, nu reprezintă, însă, o onoare, ci lipsa unor măsuri clare, coordonate, de prevenire a acestei situații. În ciuda unui răspuns coerent guvernamental, sistemul sanitar din România, cel puțin până acum, a dovedit că a rezistat cu brio la situația critică dată de pandemie, cu atât mai mult cu cât în țara noastră, testarea a rămas la un nivel mediocru.

Dar imaginile de mai jos arată că nu ne putem baza doar pe experiența medicilor și pe sistemul sanitar care face eforturi uriașe pentru salvare. 

*articolul prezintă și o opinie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel