EXCLUSIV  Condiția ca Nicolae Ciucă să candideze la prezidențiale: "Mi-o asum. Nu am nicio problemă"

Sursa foto: DC News
Sursa foto: DC News

"Veți candida la prezidențiale, domnule președinte?" Nicolae Ciucă, președintele PNL, a răspuns întrebării lui Bogdan Chirieac legată de cursa prezidențială din 2024, în cadrul studiourilor DC News.

Nicolae Ciucă, liderul PNL, președintele Senatului, a fost invitatul zilei la DC News și DC News TV, de la ora 11.00 - Facebook și Youtube. Emisiunea a fost difuzată miercuri, 20 decembrie 2023. Nicolae Ciucă a abordat mai multe teme, dar a răspuns și uneia dintre cele mai importante întrebări aflate în mintea electoratului PNL: Va merge acesta în cursa pentru prezidențiale în 2024?

"Domnule Chirieac, la Sinaia a fost o decizie politică prin care PNL și-a asumat responsabilitatea de a merge în alegeri prin forțe proprii. Au fost și discuții în interiorul partidului legate de tot ceea ce înseamnă asumarea la nivel de președinte de filială, la nivel de conducere executivă, pe etape ale anului electoral 2024. Bineînțeles, întrebarea, din partea colegilor, în sală a fost: Dumneavoastră vă asumați să candidați? Dacă partidul îmi cere, mi-o asum. Nu am nicio problemă", a afirmat președintele PNL.

"Chiar mai este un an până atunci. Dacă partidul îmi cere, o să candidez, dar cred că este mult prea de vreme să intrăm în această analiză, această dezbatere a alegerilor prezidențiale, în condițiile în care avem atât de multe de făcut pentru închiderea anului 2023, pentru începerea și derularea coerentă a anului 2024. Avem de guvernat și avem o responsabilitate față de români. În momentul în care o să avem și această decizie, cu strategia foarte clar definită, cu un plan de alegeri, cu direcții pentru tot ce înseamnă anul 2024, aveți toată încrederea că o să anunțăm și candidatura la alegerile prezidențiale", a încheiat Nicolae Ciucă.

VEZI TOT INTERVIUL AICI:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel