Cîțu îl acuză pe Orban de minciună

Ludovic Orban vs. Florin Cîțu pentru șefia PNL
Ludovic Orban vs. Florin Cîțu pentru șefia PNL

Florin Cîțu a contrazis o informație făcută publică de Ludovic Orban.

„Președintele PNL, Ludovic Orban, reproșează că a fost foarte din scurt convocat acest Biroul Permanent Național, aflat de el dintr-un SMS, și nu a văzut documentele necesare convocării”, a transmis un jurnalist în timpul declarațiilor de la Vila Lac ale lui Cîțu.

„Vă asigur că toate procedurile au fost respectate. Nu a fost doar un SMS, a fost o discuție pe care am avut-o cu domnul președinte și la telefon, și față-n față despre acest BPN. Nu e chiar din scurt, a fost discuția ieri, BPN este mâine, deci cred că două zile sunt de ajuns”, a explicat premierul.

„Aveți majoritatea necesară pentru cvorum dacă nu s-ar prezenta tabăra lui Ludovic Orban?”, a mai fost întrebat Cîțu. „Mâine avem un BPN convocat de această echipă și unde vom demonstra că avem majoritatea necesară”.

Protestatarul Ceaușescu, „cadou” pentru Cîțu

Marian Ceaușescu, cunoscut pentru numeroasele proteste la care a participat, i-a adus un „cadou” premierului Florin Cîțu. La conferință a apărut, la un moment dat, și Marian Ceaușescu, care a avut o întrebare pentru premierul României: „Ce facem cu sloganul Fără penali în funcții publice?” „Îl susținem în continuare”, a răspuns Florin Cîțu.

„Stați un pic, pentru că atunci ar trebui schimbat!”, a insistat protestatarul. „Știți cum să-i spunem? Fără unii penali în funcții publice sau toți?!”, i-a zis Marian Ceaușescu. „Nu e adevărat! Fără penali!”, a replicat premierul.  Marian Ceaușescu i-a adus premierului „o carte”: „Uitați, aici, o carte: 10 august. Dosarul din 10 august... încă nimic...”.

Orice ar fi, Cîțu câștigă, spune analistul politic Bogdan Chirieac

Florin Cîțu are, în continuare, susținerea președintelui Klaus Iohannis în competiția internă cu Ludovic Orban, în ciuda scandalurilor izbucnite în ultima săptămână. „Indiferent de ce ar face Ludovic Orban, Florin Cîțu va fi viitorul președinte al PNL, ca urmare a susținerii necondiționate pe care o are din partea președintelui Klaus Iohannis”, a spus Chirieac, marți seară, la Antena 3, la „Sinteza Zilei”, emisiune moderată de Mihai Gâdea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel