Ciorbă dobrogeană. Reţetă pas cu pas

Loredana Brumă / 14 oct 2019 / 22:20 Salveaza PDF Comentarii

Ciorba dobrogeană este delicioasă şi foarte uşor de făcut. Orice gospodină trebuie să ştie să o gătească. Vă prezentăm reţeta pas cu pas. 

Ingrediente

 

Carne de pasare de curte

1 ceapă

2 morcovi

pastirnac

țelină

1 ardei

3 roșii

1 ou ptr tăiței

1litru borș

1legatură leuștean

Vezi şi Cea mai bună reţetă de gogoşi. Cum să-ţi iasă pufoase şi gustoase

 

Mod de preparare

 

Se spală carnea de pasare și se pune la fiert. Când dă în fiert se spumuieste, după care se pune zarzavatul tăiat cubulete mici. Când observaţi că s-a fiert carnea, se adaugă borşul şi tăiţeii.

Dacă vreţi ca ciorba să fie mai roşie, puteţi adăuga puţin suc de roşii în momentul în care puneţi borşul. Lăsaţi să mai fiarbă 10 minute. La final adaugaţi leuşteanul. 

VEZI ŞI Cum să faci cele mai bune clătite. Secretul ştiut doar de unii bucătari

 

Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24