Ciorbă de pasăre. Cea mai bună reţetă. Chiar şi cei mofturoşi o vor adora

Loredana Brumă / 26 oct 2019 / 11:56 Salveaza PDF Comentarii

Ciorba de pasăre nu ar trebui să lipsească din frigiderul nimănui. Vă prezentăm o reţetă delicioasă, pe care chiar şi cei mai mofturoşi o vor adora. 

Ingrediente

 

Carne de pasăre de curte

1 ceapă

2 morcovi

Păstârnac

Ţelină

1 ardei

3 roșii

1 ou pentru tăiței

1litru borș

1legatură leuștean

Citeşte şi Gogoşi cu lingura. Reţeta simplă a bunicii

 

Mod de preparare

 

Se pune carnea de pasăre la fiert, iar când dă în clocot se spumuieşte. Următorul lucru pe care trebuie să-l faceţi este să adăugaţi zarzavatul tăiat cubuleţe. După ce s-a fiert carnea, se adaugă borşul şi tăiţeii.

Dacă vreţi ca ciorba să fie mai roşie, puteţi adăuga puţin suc de roşii în momentul în care puneţi borşul. Lăsaţi să mai fiarbă 10 minute. La final adaugaţi leuşteanul.

Citeşte şi Plăcintă dobrogeană. Reţeta simplă şi delicioasă a gospodinelor pricepute

 

Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27